Wat kan Max Mobiel voor uw bedrijf betekenen?

 
 

De verschillende voordelen.

Geen zorgen met Max Mobiel, wij regelen alles van A tot Z:

  • een kwalitatieve pendeldienst.
  • marktconforme en gunstige prijzen.
  • milieuvriendelijke en duurzame mobiliteit.
  • optimale toegankelijkheid van uw bedrijf voor iedereen.
  • minder verkeersdrukte.
  • minder nood aan parkeerplaatsen.
  • comfortabel en stressloos vervoer.
  • transparante rapportage. 
Placeholder
Placeholder

Waarom kiezen voor Max Mobiel?

Je bedrijf kampt met parkeerproblemen? De bereikbaarheid met het openbaar vervoer of de fiets is niet optimaal? Vacatures geraken hierdoor moeilijk ingevuld? Je bent op zoek naar een nieuwe mobiliteitsaanpak die comfort biedt aan je werknemers en je bedrijf toegankelijk maakt voor iedereen?

Max Mobiel regelt alles voor jou: beschikbaar stellen van een digitaal reservatiesysteem, inzetten van de nodige bussen, rapportering van gebruik, klachtenbehandeling en -opvolging, snelle en transparante maandelijkse facturatie, ondersteuning van sensibiliseringscampagnes, constante verbetering van de service,...

Hoe aansluiten?

Aansluiten bij Max Mobiel is eenvoudig en kost niks. Na aanvraag ontvang je als klant logingegevens voor het reservatiesysteem. Via dit systeem kunnen reservaties gemaakt en verder beheerd worden. Je hebt de keuze of werknemers zelf hun reservaties beheren, of dat je dit in eigen handen houdt, bijvoorbeeld via je personeelsdienst.

Wat kost dit?

Max Mobiel is betaalbaar!
Voor elk busje dat uitrijdt voorziet Max Mobiel subsidies: Max Mobiel geniet de financiĆ«le steun van de Vlaamse Overheid en de stad Gent. De pendelaarsprijzen vind je terug bij trajecten. Als werkgever bepaal je zelf hoeveel je werknemer hiervan betaalt, een klein deel is sowieso voor rekening van je bedrijf in de vorm van een abonnementsformule. Je ontvangt maandelijks een factuur van het gebruik van afgelopen maand waar een duidelijke opsplitsing reservaties - abonnementsgeld terug te vinden is.
Geen gebruik = geen factuur.

Placeholder