New year wishes

 
 
Hoera, er is er eentje jarig! Dit jaar vierde Max Mobiel zijn 15e verjaardag. En dat is reden tot een feestje. In de loop der jaren zijn we uitgegroeid van een kleinschalig initiatief tot een stevige organisatie. Onze pendelbusjes brengen dagelijks honderden pendelaars naar het werk. We lanceerden een hoogsteigen app. Max Mobiel staat gelijk aan flexibel, comfortabel en stipt vervoer – en daar zijn we heel fier op.
Ook in 2022 werken we verder aan onze doelen: mensen aan het werk helpen en inzetten op duurzame mobiliteit. Maar de uitdagingen zijn niet min.
Het coronavirus heeft alle vormen van collectief vervoer een hak gezet. Thuiswerken is een blijver. Maar wij laten ons niet doen en blijven garant staan voor vlot en veilig woon-werkvervoer. Zelfs in het coronajaar 2021 haalden we vlot de kaap van 200.000 reservaties. In 2022 willen we 250.000 reservaties halen.
In de veranderende wereld van mobiliteit zijn er weinig garanties. Ook de positie van Max Mobiel is onzeker. Maar één iets is wél zeker: de toekomst is er ééntje met minder files en minder parkeerdruk. Daar dragen wij elke dag aan bij. Daarom willen we Max Mobiel profileren als dé expert in woon-werkvervoer.
Maar bovenal willen we ergens voor staan. Voor duurzame mobiliteit en voor duurzaam werk. Voor comfortabel vervoer en een uitmuntende dienstverlening. Voor veiligheid en respect, tegenover elkaar en onze chauffeurs.
Met nog meer comfort en technologische vooruitgang hopen we van 2022 een grand cru te maken. Wij blijven alvast vooruitrijden. Rijd jij mee?
Uw kapoen,
Max Mobiel