Doorstart Zeehaven-Oost vanaf maandag 15 juni

 
 

Goed nieuws:
vanaf 15 juni 2020 kunnen er weer meer pendelaars op een Max Mobiel, mits het VERPLICHT dragen van een MONDMASKER mogen we tot 50% van de zitjes vullen. Dat is dubbel zoveel als nu, wat ons in de mogelijkheid stelt om op het traject 'Gent Dampoort -> Zeehaven-Oost' terug te werken als vanouds: gekende rijschema en maximum capaciteit (in de meeste gevallen zeer uitgebreid).
Kleine aanpassingen aan dit rijschema:

  • 16:00 H is geschrapt;
  • 14:45 T is toegevoegd.

Dit traject staat beschikbaar vanaf donderdag 11 juni, graag pas reserveren voor ritten vanaf maandag 15 juni (reserveringen vóór deze datum worden niet opgemerkt). Voor het momenteel lopende traject 'Corona' geldt het tegenovergestelde: dit traject is nog actief tem deze vrijdag 12 juni en wordt gedeactiveerd dit weekend. Reserveringen na dit weekend worden niet opgemerkt. 

Graag herhalen we nog eens de afspraken omtrent tijdig reserveren:

  • reserveren voor middernacht 00:00 is 100% garantie;
  • lastminute reserveren de dag zelf: er verschijnt bovenaan een boodschap of u al dan niet het callcenter dient te contacteren.
  • grote volumes (vanaf 5 reserveringen) de dag zelf bijvoegen ALTIJD doorbellen. 

Uiteraard blijven de gekende spelregels van toepassing, aangevuld met de ook reeds gekende voorzorgsmaatregelen om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. Bij het niet naleven van deze (maat)regels behoudt de chauffeur het recht een pendelaar te weigeren.

Veel plezier op de (half gevulde) Max Mobiel!

Dankjewel Taxistop, welkom Mbus