Fietsgedeelte verhuisd!

Vanaf 1 juli 2017 is het fietsgedeelte van Max Mobiel verhuisd naar De Fietsambassade Gent. Info vind je hier.

NL FR EN

Werking

 

De Max Mobiel pendeldienst staat voor een flexibele en punctuele dienstverlening, van en naar moeilijk te bereiken industriezones rondom het Gentse. Stressvrij & duurzaam woon-werkverkeer, met minibusjes. Wij brengen werknemers vlot naar de werkplek en dit voor een minimale bijdrage.

Doelstellingen zijn de mobiliteitsdrempels op weg naar werk in Gent wegnemen en duurzame mobiliteit promoten door het aanbieden van slimme mobiliteitsoplossingen ter vervanging van de auto in het woon- werkverkeer.

Max Mobiel bedient verschillende trajecten.Vanuit diverse mobiliteitshubs worden trajecten aangelegd naar Gentse bedrijventerreinen en havenzones.

 Gent Dampoort – Zeehaven Oost

    Gent Dampoort – Zeehaven West

    Gent Sint-Pieters – Drongen

 Gent Sint-Pieters – ArcelorMittal

     Gent Sint-Pieters – Ghelamco

    Gent Sint-Pieters – Technologiepark Zwijnaarde

    Merelbeke Station – Axxes Business Park (Merelbeke)

Elke dag rijden onze pendelbussen vanaf vaste vertrekplaatsen en op vaste tijdstippen langs deze routes. Zo is Gent Zeehaven Oost op maar liefst 19 vertrektijden toegankelijk.

 

Bijkomende trajecten en rijtijden zijn steeds mogelijk, op aanvraag.

Hoe werkt het?

Overtuig uw werkgever of uitzendkantoor zich in te schrijven bij Max Mobiel zodat registratie en facturatie van de ritten vlot kan gebeuren. Van zodra klant bij Max Mobiel kunnen werknemers vlot en eenvoudig de pendeldienst gebruiken. Klant worden bij Max Mobiel is volledig kosteloos.Het bedrijf of uitzendkantoor ontvangt een ID en login waarbij hij de reservaties kan beheren. Is de last voor het beheren van de reservaties te groot, dan kunnen we ook een gepersonaliseerd login voor elke werkgever binnen de organisatie creëren en kan hij/zij zo zelf instaan voor zijn/haar dagelijkse reservaties.

Er worden enkel busjes ingelegd indien er reservaties zijn binnengekomen waardoor we efficiëntie bij inzetbaarheid kunnen verhogen en bedrijven kunnen laten genieten van een kostenbesparend systeem volgens het principe “No cure, no pay”.

Het reservatiesysteem is gebruiksvriendelijk en te bereiken via onze website www.max-mobiel.be.

 

 Reserveren en annuleren kan tot 23u59 de dag vóór vertrek.

 

Zijn er toch nog aanpassingen nodig de dag van de rit dan hebben we een onthaal dat u zeker zal verder helpen om u tijdig en correct op uw werkplaats te krijgen.

Maximale flexibiliteit.

Meerijden kan éénmalig, sporadisch of regelmatig.

Maandelijks zenden wij de werkgever of het uitzendkantoor een factuur voor de gepresteerde ritten. De factuur kan 120% fiscaal worden ingebracht. De werkgever of het uitzendkantoor geeft aan hoeveel de werknemer bijdraagt.

Wat kost het?

Een gunstig tarief wordt u aangeboden dankzij de financiële steun van de Vlaamse Overheid en biedt u stiptheid, een stopplaats aan de bedrijfsingang en maximaal comfort. Afhankelijk van het traject zijn de dagprijzen veranderlijk en staan duidelijk aangegeven op de website van Max Mobiel. Een dagticket voor een rit naar de Gentse Zeehaven kost u bijvoorbeeld 4.5€ exclusief BTW.

Voor wie?

Alle bedrijven in de Gentse bedrijvenzones kunnen voor woon-werkverkeer een beroep doen op de werking van Max Mobiel, ook KMO’s! Max Mobiel is er voor elke werknemer, bezoeker, stagiair of sollicitant! Opleidingscentra en scholen kunnen voor hun leerlingen de meest uitdagende stageplaatsen uitkiezen. Max Mobiel maakt deze vlot bereikbaar!

Voordelen?

 Een betere mobiliteit - zorgeloos & tijdig op het werk - geen file- of parkeerstress - een gunstig tarief voor een flexibele service - een handig reservatiesysteem- minder nood aan parkeerplaatsen -  meerijden kan éénmalig, sporadisch of langdurig - service: vervoer tot aan de bedrijfsingang - het grote aantal rijtijden bedient ook ploegenwerk - bijdrage aan een beter milieu: minder verkeersdruk, minder CO2-uitstoot- een goede aansluiting werkvloer – verkeersknooppunt - extra financiële ademruimte voor de gebruiker geen (tweede) wagen nodig voor het werk -  nog even ontspannen voor de werkdag begint - duurzaam vervoer krijgt een kans