Fietsgedeelte verhuisd!

Vanaf 1 juli 2017 is het fietsgedeelte van Max Mobiel verhuisd naar De Fietsambassade Gent. Info vind je hier.

NL FR EN

Fietsverhuur algemeen

Fietsverhuur

Wens je een kwalitatieve stadsfiets te huren voor een democratische prijs ? Zoek niet verder !
Bij Max Mobiel ben je aan het juiste adres voor korte én lange termijnhuur.Zowel voor jezelf, voor twee als voor grote groepen met, indien je dit wenst, de nodige fietsaccessoires (fietstassen, -helmen, kinderzitjes, fluovesten)

Flexibiliteit
We gaan voor een optimale flexibiliteit : wens je dat de fietsen op een zelf gekozen plaats en uur worden geleverd en/of opgehaald ? Dat is perfect mogelijk ! Hou wel rekening met een bijkomende transportkost, vraag naar onze voorwaarden.
Je fiets terugbrengen als ons fietspunt gesloten is ? Geen probleem ! Je kan die binnenbrengen in onze fietspunten Gent Centrum (Emile Braunplein) of Gent Sint-Pieters (Voskenslaan 27). 
Stuur ons gerust een mail (maxmobiel@stad.gent) voor je offerte op maat. 
 

Reserveren?
Je kan je fietsen reserveren via onze website tot 48u voor de aanvang van de verhuur. Voor verhuur binnen de 48u neem je best zo vlug mogelijk contact op met onze centrale (maxmobiel@stad.gent) om te bekijken of we aan je vraag kunnen voldoen.

Prijsbewust
We laten onze prijzen graag voor zichzelf spreken:
Voor een weekenduitstap met de familie of sportief met de fiets naar het werk, bij Max Mobiel ben je aan het juiste adres!

Prijzen en fietsen 

Met de bedrijfsfiets naar het werk !

Fietsen van/naar het werk biedt vele voordelen, gaande van verhoogde motivatie, meer energie tot bijdragen aan een duurzamer groener klimaat, het bevorderen van de mobiliteit,.... Maar eveneens op fiscaal vlak hebben verplaatsingen met de fiets veel te bieden: zowel voor de werkgever (investerings- en werkingskosten 120 % inbrengbaar in belastingen,...) als voor de werknemer (woon- werkvergoedingen vrijgesteld in persoonlijke belastingsaangifte van inkomsten, aantrekkelijke forfaitaire verplaatsingsvergoeding per kilometer...).
Kijk je er naar uit om ook lid te worden van de groeiende groep fietsers die dagelijks met hun Max mobiel tweewieler naar het werk rijden?  Wij bieden je alvast een oplossing op maat:
Max Mobiel biedt bedrijfsfietsen aan specifiek op maat van jou als particulier en/of als werkgever: verschillende types van fietsen, huur- en leasingformules, met optie voor onderhoud ter plaatse op je werkplek,.... Afhankelijk van je persoonlijke situatie (afstand tot werk, comfort,...) vinden we de tweewieler die het beste bij jou past. Neem gerust contact op met onze centrale (maxmobiel@stad.gent) voor een afspraak bij jou op kantoor. Dan geven je graag een extra woordje uitleg bij onze verschillende types van fiets en formules om te komen tot de fietsoplossing die helemaal bij jou past